Få alle svarene på de oftest stillede spørgsmål (FAQs) vedrørende besøg, tjenester, Intelligent Home og meget mere.

Generelle spørgsmål

Kæledyr er også beboere! Vi tillader to lodne venner pr. hjem.

Ingen! Store eller små, vi byder de fleste hunde velkommen. Racerestriktioner gælder – se næste spørgsmål for mere information.

Vores kæledyrsvenlige samfund byder de fleste hunderacer velkommen. Men fordi visse hunde ikke trives i et lokalmiljø, kan vi ikke rumme følgende racer, hunde der ligner disse racer eller blandinger af disse racer: Akita, American Staffordshire Terrier, Bull Terrier, Chow, Doberman, Schæferhund, Husky, Pit Bull, Presa Canario, Rottweiler og Wolf Hybrid.

Pakeringsplads til 7 biler

Vi tilbyder opbevaringsmuligheder på stedet for din bekvemmelighed.

Vores samfund er et frisk pust. Med hver lejeaftale følger en forpligtelse til absolut ingen rygning af nogen art overalt på ejendommen, så du og dine lunger kan trives.

Vi tilbyder udvalgte leasingbetingelser på 9 til 24 måneder. Kontakt venligst leasingteamet. Prisklasse er baseret på lejemålets længde og specifik indflytningsdato.

Sikkerhedsindskud eller beholdningsgebyrer refunderes, når visse kriterier er opfyldt. Spørg leasingteamet for detaljer.

Hvis en ny bofælle flytter ind, skal vedkommende udfylde en ansøgning og kvalificere sig.

Bare dig selv! Vores online applikation gør det enkelt og nemt. Hver person på 18 år eller ældre, der skal bo i lejlighedshjemmet, skal udfylde en ansøgning.

Alt du behøver er dit billed-id.

To personer pr. soveværelse (undtagen børn under 24 måneder; de er undtaget fra beboertællinger).

BUILDING LOCATION

ER DU INTERESSERET

DET ER TID TIL AT OPDAGNE

BYGNINGEN

Vi er Sæby ny feriehusudlejning, vi har feriehus til 20 personer, feriehus til 8 personer samt sommerhus til 8 personer med poll og spa.

Telefonnummer : 4524410321

    © Villa Lyngvej. Alle rettigheder forbeholdes.